BALLONDECORATIE op maat

Misschien heb je mijn verhaal al gelezen. Mocht het niet zo zijn, dan kun je het altijd hier teruglezen. Ik ben gestart in 2021 met het maken van sweetboxen en ballondecoraties. Een bezigheid waar ik heel veel plezier uithaal en waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan.

Onder aan deze pagina vind je allerlei voorbeelden van ballondecoraties die ik al eerder gemaakt heb. Iedere decoratie ziet er weer anders uit. Het is werkelijk nooit hetzelfde eindresultaat en dat maakt het juist zo leuk om te doen.

Een ballondecoratie is er in verschillende vormen en maten. Zelf maak ik alleen de organische ballondecoraties. Wanneer je interesse hebt in een ballondecoratie, kun je het beste via whatsapp contact met me opnemen. De button vind je rechts onderin. 

Wat betaal je voor een ballondeco?

Je kiest één van de standaard DIY Ballonboog kits uit en neemt dan alleen de ballonnen versie. Afhankelijk van hoe groot het moet worden, kijken we of je één of meerdere kits nodig hebt. Is het niet te maken met één van de kits, dan maak ik een complete op maat offerte. Ik reken € 55,- per uur om alles klaar te maken en eventueel op locatie op te hangen. Wil je folieballonnen of een ander soort ballon (toegevoegd) hebben, dan komen deze kosten er extra bij.

Wat betreft reiskosten reken in in Herveld-Andelst & Zetten niets, maar verder weg komt het op € 0,21 per km.

Wat voor soort ballonnen gebruik ik?

Voor de ballondecoraties gebruik ik alleen hoogwaardige ballonnen van verschillende A-merken zoals Qualatex, Sempertex, Kalisan, Tuftex en Belbal. Ik maak geen gebruik van ballonnen die je op de welbekende chinese webshop of aanverwanten shops kunt kopen, omdat ik weet en zelf getest heb wat hiervan de kwaliteit is.

Ik lever alleen hoogwaardige ballondecoraties. Hou er wel rekening mee dat wanneer iets buiten geïnstalleerd wordt, de weersinvloeden hun werk doen. Dit betekent het mat worden van de ballonnen door het oxideren, maar dat ook de levensduur verkort wordt. Binnen heb je veel langer plezier van de ballonnen. Dit tot wel twee weken of langer. Sommige hebben 2 maanden gehangen.

Hoe ga ik te werk?

Wanneer je contact met me opneemt bespreken we eerst wat jij in gedachten hebt, zodat ik een beeld heb van wat je zou willen. Daaropvolgend geef ik mijn advies en komen we tot een eindtotaal. 

Soms is het nodig om eerst te kijken bij een locatie, maar vaak lukt het al met foto’s die je maakt of google maps. Hiervoor reken ik dezelfde prijs als hierboven. 

Nadat alles akkoord is ontvang je via een tikkie het totale bedrag. Het is een kwestie van vertrouwen dat ik iets moois voor je ga maken. Het gebeurt wel eens, dat ik alles al besteld heb en er toch wordt afgezien van de ballondecoratie.

Op de afgesproken dag en tijd zul je me dan zien om de ballondecoratie te installeren of er is een mogelijkheid tot ophalen. Dan kun je het zelf monteren en de laatste hand leggen aan de decoratie. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Mocht je na het contact opnemen toch niet kiezen voor de ballondecoratie, om welke reden dan ook, dan even goede vrienden. 🙂

Ik heb er in ieder geval zin in om een mooie ballondecoratie voor je te maken, dus klik op de whatsapp button en vraag meer info aan. 

 

Groetjes, Bianca

 

ps. vind je een ballondecoratie op maat toch te prijzig, dan is wellicht het DIY ballonboog kit iets voor je. De kits zijn verkrijgbaar in drie maten in verschillende kleurthema’s of kies je eigen kleuren met deze kits.

VOORBEELDEN VAN BALLONDECORATIES