MEEST GESTELDE VRAGEN

Kan ik mijn ballonnen vullen met helium?

De ballonnen van 11″ (medium) ballonnen en groter kunnen gevuld worden met helium. De 5″ (mini) ballonnen zijn niet geschikt om te vullen met helium.

Kunnen ballonnen buiten in de zon?

Ballonnen kunnen buiten, maar hou rekening dat de ballonnen gevoeliger worden om te knappen. Wanneer je evenement buiten is, hou dan rekening met een schaduwrijke plek waar je de ballonboog installeert.

In welke maten zijn de kits verkrijgbaar?

Er zijn drie verschillende maten Ballonboog kits verkrijgbaar. Small, Medium & Large. Met een DIY Ballonboog kit Small maak je een ballonboog van 120 – 180 cm. Met een DIY Ballonboog kit Medium maak je een ballonboog van 240 – 300 cm en met een DIY Ballonboog kit Large maak je een ballonboog van 300 – 375 cm.

Wat is het verschil tussen een normale kit en alleen ballonnen kit?

We hebben twee typen DIY Ballonboog Kits. Je hebt de ballonboog kit compleet en je hebt de kit met alleen ballonnen. In de Ballonboog kit compleet zitten ook de accessoires om de ballonboog te bevestigen en een handpomp. Deze heb je bij de andere kit niet.

Zijn alle ballonnen metallic van kleur?

Nee, alleen wanneer dit er bij staat zijn ze metallic van kleur. Ze hebben een glans/parelmoer look.

Welk merk ballonnen gebruiken jullie?

Wij gebruiken ballonnen van hoogwaardige kwaliteit zoals Qualatex, Sempertex, Tuftex en Belbal.

Zijn de ballonnen biologisch afbreekbaar?

Ja, alle ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Kunnen we ook kleuren uit een kit aanpassen?

Het is niet mogelijk om kleuren uit een bestaande kit aan te passen. Wel kun je een aanvraag doen voor een extra set van een bepaalde kleur ballon.

Naast dit kun je ook een eigen DIY Ballonboog kit samenstellen. Neem hiervoor contact op met ons via Whatsapp.

Welke mogelijkheden zijn er om een ballondecoratie te bestellen?

Er zijn vier verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheid 1: Je bestelt een DIY Ballonboog kit en maakt het zelf met behulp van een video die je krijgt toegestuurd nadat je de kit hebt besteld. De kits kun je hier vinden.

Mogelijkheid 2: Je bestelt een DIY Ballonboog kit en laat mij hem voorbereiden (á € 55,- per uur). Hij ligt dan klaar en alle ballonnen zijn opgeblazen. Je hoeft alleen de kleine ballonnetjes nog toe te voegen, nadat de ballonboog op zijn plek hangt. Dit zorgt voor de juiste afwerking.

Mogelijkheid 3: Je bestelt een DIY Ballonboog kit (alleen ballonnen) en je huurt mij in voor de voorbereiding en het werk op locatie. Hiervoor kun je het beste contact met mij opnemen via Whatsapp of per e-mail.

Mogelijkheid 4: De DIY Ballonboog kits zijn net niet wat je zoekt en je wilt liever een geheel op maat ballonboog. Dan kun je hiervoor ook contact met me opnemen of leest eerst meer info hier.