Over Leukstefeestjes.nl

Leuk om kennis met je te maken!

LeuksteFeestjes.nl is een webshop van Bianca Bisschop en ik geloof dat ballonnen en decoratie voor feestjes zorgen voor mooie herinneringen. Herinneringen die je niet meer snel vergeet. Herinneringen die je maakt voor het leven en die niemand meer van je afneemt. 

Ik geloof dat een ballondecoratie of ballonboog een geweldige showstopper is voor een feest. Foto’s die gemaakt worden bij de ballondecoratie. De mensen die erover praten, omdat ze het zo mooi vinden. Ballonnen zijn feestelijk en zorgen voor een mooie aankleding van een ruimte. Helemaal wanneer je een themafeest organiseert. Ik geloof in de kracht van ballonnen.

Waarom ik dit geloof?

Ik ben van huize uit grafisch vormgeefster en altijd al een creatief persoon geweest. Ik was dan ook altijd aan het knutselen, kleuren, plakken etc. Dat waren echt de dingen die ik het allerliefste deed. Ik heb mijn MBO op het Sint Lucas mogen volgen. En ik zeg mogen volgen, want wat een privilege was dat. Als er één school is waar ik het echt goed naar mijn zin heb gehad, was het wel het Sint Lucas. Wauw.. allemaal creatieve mensen en stuk voor stuk goed in wat ze deden. Ik heb nog steeds enorm veel respect voor mijn studiegenoten. Deze school heeft mij gevormd tot wie ik ben.

Al is het door de jaren heen wel veranderd. Na school kon ik niet direct een baan krijgen en heb ik eerst nog even bij de Albert Heijn als Teamleider gewerkt en heb ik ondertussen daarnaast mij eigen bedrijf opgericht waarbij ik ontwerp gerelateerde opdrachten deed. Veel mogen leren bij de AH, maar niet creatief genoeg voor mij. Tot ik bij D-Sign terecht kwam. Ik had het enorm getroffen met dit bedrijf. Mijn collega’s.. wauw! en Stefan mijn baas ben ik nog steeds dankbaar dat hij mij de kans heeft gegeven om te groeien en alles te mogen leren.

In 2012 verhuisd voor de liefde naar de mooie Betuwe. Een dorp in de Betuwe waar ik ontzettend graag woon en mijn plek heb gevonden. Ik heb me ondergedompeld in alles wat dit dorp te bieden heeft en ben gestart met vrijwilligerswerk bij de Voetbal. Dit doe ik nu 10 jaar later nog steeds. De tijd vliegt en daarmee maak ik ook even een sprongetje in mijn verhaal.

In 2014 samen met Debby, 2Birdsmedia opgericht en vanuit dat jaar samen verder gegaan. Vanaf 2019 is Debby een andere weg ingeslagen en ben ik alleen verder gegaan.

In 2017 hebben Dylan en ik een prachtige zoon gekregen. Vick genaamd. Vick is geboren met een schisis, waardoor we in een hele mallemolen en traject zijn terecht gekomen, maar hij doet het ontzettend goed en zijn enorm trots op hem.

In 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker. Ik voelde een knobbeltje en heb direct de huisarts gebeld. Door corona kon ik niet bij mijn eigen huisarts terecht, maar gelukkig stuurde de ander mij ook direct door naar het ziekenhuis en het bleek inderdaad niet oké te zijn. 

Borstkanker

Toen startte er een nieuwe fase in mijn leven. 34 jaar en borstkanker. Dan ga je echt wel even nadenken over wat wil ik nu eigenlijk. Mijn eigen bedrijf stond op een laag pitje door de chemokuren, maar toch had ik de kracht om dingen te bedenken over wat ik nu eigenlijk wilde. Het is een hele struggle geweest naast het ziek zijn. 

Je blijft constant denken van wat als of wat nu.. maar gelukkig sloeg de chemo goed aan. Tijdens deze kuren zit je langere tijd in een stoel en heb ik in het ziekenhuis mijn eerste feestwebshop gebouwd. Ik had een geweldige leverancier, maar helaas is dat door de Brexit verkeerd gelopen en heb ik het vrij snel stop moeten zetten. Zonde eigenlijk! 

Maar ballonnen en decoratie bleef in mijn hoofd. Ik vond het zo mooi en het geeft zoveel waarde aan een feestje dat ik me verder ben gaan verdiepen in ballonnen en ballonbogen. Ik heb ballonnen besteld en ben er zelf mee aan de slag gegaan. 

En dat is waar we nu zijn. Een webshop met ballonbogen die ik voor je kan maken, maar die nu ook te verkrijgen zijn als DIY pakket, omdat ik geloof dat iedereen dit kan.

Create & Celebrate!

Ik geloof dat de producten in mijn webshop jou helpen om iemand anders een lach op hun gezicht te toveren. Om herinneringen te maken voor het leven. Om iets wat misschien gewoon is even ongewoon en opvallend te maken. Om te genieten van wat het leven je brengt en een geluksmoment te creëren die nooit meer vergeten zal worden.

Liefs, Bianca

 

Bianca Bisschop - Leukstefeestjes.nl
Bianca Bisschop - Leukstefeestjes.nl